Geniet van maximale luxe en wooncomfort

Maximale luxe en comfort. Genieten van het goede leven. Daar is alles in jouw appartement in Belvédère op gericht. De moderne Bruynzeel keuken  – met combimagnetron, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser – nodigt uit om lekker te kokerellen. Even heerlijk ontspannen? De volledig betegelde badkamer met fijne inloopdouche (en soms zelfs een heerlijk ligbad), brede wastafel en handdoekenradiator is ervoor gemaakt. Bourgondisch thuis genieten kan ook. Op het balkon of terras heb je alle ruimte én een fantastisch uitzicht!

Opleveringsniveau

Belvedère staat voor kwaliteit en dat zie je terug in het ontwerp van jouw appartement, de materialen en het hoge afwerkingsniveau. In de luxe hoogglans witte keuken met zwart kwartscomposiet aanrechtblad vind je hoogwaardige inbouwapparatuur voor optimaal kookgenot. De moderne badkamer is voorzien van een fijne inloopdouche en bij sommige appartementen een toilet. Daarnaast is er nog een aparte, betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Alle wanden worden wit en behangklaar opgeleverd, de plafonds (min. hoogte 2,60) zijn voorzien van wit spuitwerk. En natuurlijk ligt overal in jouw appartement vloerverwarming.

Voldoende bergruimte is natuurlijk ook fijn. Daarom heb je zowel in jouw appartement als op de begane grond een eigen berging. En je auto? Bij veel appartementen van Belvedere huur je ook een parkeerplek in de afgesloten parkeergarage onder het wooncomplex. Welke appartementen dat zijn, zie je terug in de prijslijst. In de andere gevallen kun je de auto tegen betaling parkeren in de parkeergarage van Paleiskwartier. En wist je dat alle appartementen zijn voorzien van een videofooninstallatie en gecertificeerd hang- en sluitwerk (Politiekeurmerk Veilig Wonen)? Toch een veilig idee.

Duurzaam wonen

Met een huurwoning in Belvédère kies je voor duurzaam wonen. En natuurlijk voor hoog wooncomfort, want die twee komen in de moderne woonomgeving van het Paleiskwartier perfect samen. Ook goed om te weten: het hele complex is voorzien van een energielabel A.

Dat duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt vormt bij de ontwikkeling, zie je terug in het hoogwaardige opleveringsniveau en de uitstekende duurzaamheidsprestaties. Alle appartementen hebben energiezuinige vloerverwarming; de gevels, begane grondvloer en daken krijgen warmte-isolatie conform de actuele eisen en normen. Belvedere is aangesloten op een warmte-koude-opslag-systeem (WKO) en zonnepanelen zorgen voor duurzame energieopwekking. Duurzaam wonen in een luxe appartement dat van alle gemakken is voorzien. Dat is huren in Belvédère.

Het gemak van huren

Wonen in een huurwoning in Belvédère heeft veel voordelen. Je betaalt geen transactiekosten als je de woning betrekt en je hebt geen uitgaven aan (groot) onderhoud. Ook hoef je als huurder niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen, dat ligt bij de verhuurder. Wil je flexibiliteit? In Belvédère heb je in principe een huurovereenkomst van minimaal één jaar. Daarna is de opzegtermijn slechts één maand. Wel zo’n prettig idee.

Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Ook dan kan huren een aantrekkelijk alternatief zijn. Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van jouw woning geeft je veel nieuwe mogelijkheden. En hoe je jouw geld ook besteedt, in jouw huurappartement geniet je van hoog wooncomfort zonder zorgen. Kies ook voor het comfort van huren in Belvédère, een luxe wooncomplex in het eigentijdse nieuwe stadscentrum van bourgondisch Den Bosch.