Huurappartementen in Belvédère

Het woningaanbod in Belvédère is zeer divers. Je hebt de keuze uit 91 luxe met 2-, 3- en 4-kamerappartementen en -penthouses. De woonoppervlakte van de huurwoningen varieert van 56 tot 133 m2. En ook in de grootte van de balkons en terrassen zit variatie. Welk appartement je ook kiest, één ding is zeker: je hebt altijd een complete keuken, luxe sanitair en een royale buitenruimte. Een aantal woningen heeft een eigen parkeerplaats. En dat op een centrale plek in Den Bosch, met een fantastisch uitzicht op natuurgebied de Gement.

Voor een vijftal woningtypes geldt dat zij extra luxe zijn afgewerkt. Het gaat om woningtypes M2, A2, A3, A4 en K. Dit zie je voornamelijk terug in de prachtige keuken en badkamer. Met antraciete antislip vloertegels van 45 x 45cm in de douchehoek en witte wandtegels (30 x 45 cm) van Villeroy & Boch krijgt de badkamer een moderne uitstraling. De luxe regendouche met handdouche van Grohe, wastafelmeubel met twee lades, LED spotjes en de elektrisch verwarmde spiegel met geïntegreerde verlichting maken het plaatje af. In de luxe Bruynzeelkeuken vind je een 6-pits inductiekookplaat, een inbouwoven en een separate combimagnetron. Maar ook op andere punten hebben deze woningen net wat meer luxe. Hardhouten binnenkozijnen, luxe deurbeslag, gefineerde stompe binnendeuren en in sommige gevallen zelfs een walk-in closet met lichtpunt en stopcontacten. De entreehal is voorzien van luxe energiezuinige inbouw verlichtingsarmaturen en accentverlichting in inbouw spotjes. Dat is mooi thuiskomen!

 

Gebruik de woningzoeker

De woningzoeker hieronder laat aan de hand van de blauwe arcering alle verdiepingen met huurappartementen zien. Als je er over scrollt, kun je een van de blauw gearceerde verdiepingen uitkiezen. De appartementen in het witte blok zijn niet beschikbaar voor verhuur. Nadat je een verdieping hebt gekozen kun je op de verdiepingsplattegrond zien welke appartementen nog beschikbaar zijn. Zodra je op een beschikbaar appartement hebt geklikt kun je meer informatie lezen over het gekozen appartement. 

Te huur

In optie

Verhuurd

hoofdfoto
#18
 
  m2

wonen

 
Kamers